יום שני, 10 בפברואר 2014

גליליות במילוי גנאש שוקולד ופסיפלורה

קינוחים זה כיף בסוף הארוחה
ומה שיותר כיף זה שאפשר להיעזר במוצרים חצי מוכנים ולהקל על עצמנו
מה גם שניתן להכין מראש כמות גדולה ולשמור במקפיא
אז עופו על זה ורוצו למרכול הקרוב להצטייד בגליליות.


רכיבים: 

גליליות מוכנות למילוי

 מילוי:

3/4 כוס שמנת מתוקה 
180 גר' שוקולד לבן
150 גר' מחית פסיפלורה

100 גר' שוקולד לבן
כפית שמן
 



אופן הכנה: 

להרתיח 3/4 כוס שמנת מתוקה.

להוסיף 180 גר' שוקולד לבן ולערבב עד להמסה מלאה.

לאחר  שהתקרר, להוסיף 150 גר' מחית פסיפלורה, לערבב ולקרר לילה.

למחרת להקציף, להעביר לשקית זילוף ולמלא הגליליות.

להקפיא.

להמיס שוקולד לבן עם כפית שמן ולטבול את קצות הגליליות בשוקולד.

להניח על רשת ולהעביר למקרר עד להתמצקות השוקולד.

כעת ניתן להקפיא עד להגשה.




שארית גדולה של תותים פחות יפים לאכילה
והכנתי מוס תותים, הפעם שטפתי כ- 200 גר'תותים חתכתי קוביות 
ובישלתי עם 2 כפות סוכר ו2 כפות מיץ לימון, על אש בינונית
עד שהתותים התרככו מעט 
קיררתי
הקצפתי שמנת צמחית עם 2 שקיות סוכר וניל וקיפלתי לתוכה את מרקחת התות

בעזרת שקית זילוף




מזלפים את הקרם לגליליות ומעבירים להקפאה

כשהכל קפוא ממיסים בצלוחית 150 גר' שוקולד לבן עם כפית שמן
בצלוחית נוספת סוכריות צבעוניות
וכעת טובלים את קצות הופל בשוקולד, אח"כ בסוכריות ומניחים על רשת להתקשות






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה