יום שני, 10 בפברואר 2014

גליליות במילוי גנאש שוקולד ופסיפלורה

רכיבים: 

גליליות מוכנות למילוי

 מילוי:

3/4 כוס שמנת מתוקה 
180 גר' שוקולד לבן
150 גר' מחית פסיפלורה

100 גר' שוקולד לבן
כפית שמן
 



אופן הכנה: 

להרתיח 3/4 כוס שמנת מתוקה.

להוסיף 180 גר' שוקולד לבן ולערבב עד להמסה מלאה.

לאחר  שהתקרר, להוסיף 150 גר' מחית פסיפלורה, לערבב ולקרר לילה.

למחרת להקציף, להעביר לשקית זילוף ולמלא הגליליות.

להקפיא.

להמיס שוקולד לבן ע שמן ולטבול את קצות הגליליות בשוקולד.

להניח על רשת ולהעביר למקרר עד להתמצקות השוקולד.

כעת ניתן להקפיא עד להגשה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה