יום ראשון, 23 בפברואר 2014

תבשיל בטטה סלק ועדשים שחורות

רכיבים:

3 כפות שמן זית

1 בצל סגול קצוץ

2 בטטות חתוכות לקוביות

2 סלקים חתוכים לקוביות

2 כפיות מלח

פלפל שחור גרוס טרי

1/4 כוס יין לבן

1 כף סילאן

1 כוס עדשים שחורות

1/2 1 כוסות מים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 130 מעלות צלסיוס

בסיר כבד, משחימים את הבצל היטב בשמן.

מוסיפים את הבטטות והסלקים, מערבבים ומניחים לאידוי ל- 5 דקות

מוסיפים את היין ונותנים לו להתאדות מספר דקות. מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את העדשים. מערבבים היטב.

מוסיפים סילאן ומים, מביאים לרתיחה, 

מכסים ומעבירים לתנור המחומם לבערך שעתיים.

מהבלוג ביסים עם התאמות שלי





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה