יום חמישי, 27 בפברואר 2014

שמרים רטובות ועסיסיות

מצרכים ל-4 תבניות אינגליש-קייק:
לבצק:
2 כוסות חלב
400 גרם חמאה
4 ביצים
1 ק"ג קמח (לא להוסיף יותר למרות שהבצק דליל מאוד)
¾ כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים 


קרם  קקאו למילוי:

חמאה מומסת בנדיבות למריחה על העלים

לערבב:
2 כוס סוכר
3 כפות קינמון
12 כפות קקאו איכותי

מפזרים בנדיבות על החמאה


סירופ חם לציפוי מיד אחרי האפיה:
½ כוס חלב
½ כוס סוכר
1שקית סוכר וניל

הכנת הבצק:
להמיס את החמאה, עם החלב והסוכר, במיקרו להניח בצד
לשים בקערה את הקמח והשמרים 
להוסיף את הביצים בשלמותן
להוסיף לסירוגין את החלב עם המרגרינה ולערבב לבצק דביק
לעטוף בניילונית את הקערה ולהכניס למקרר למינימום-5 שעות התפחה.אין בעיה להשאיר יותר שעות.

לערבב את חומרי המילוי.

לאחרי ההתפחה ליצור 8 כדורים שווים.
כל כדור לרדד לעלה על משטח מקומח. למרוח בנדיבות חמאה מומסת ולפזר ביד נדיבה מחומרי המילוי.
כל כדור לגלגל לרולדה - ליצור 8 רולדות.  מכל 2 רולדות לעצב "בורג".  ס"ה יצאו 4 צמות.
להניח בתבניות אינגליש קייק משומנות.
אופים בתנור שחומם מ ר א ש לחום 175 מעלות כ-35 דקות.

לבדוק בעזרת סכין אם מוכן.
אם בפנים עוד רטוב ומבחוץ העוגות השחימו יש להניח ב ר פ י ו ן ניר כסף
ולהמשיך באפיה עוד מספר דקות.

להכין סירופ:
לבשל ביחד חלב + סוכר + סוכר וניל.
כשהעוגות מוכנות וחמות, לצקת את הסירופ החם.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה