יום שני, 10 בפברואר 2014

גלילות שוקולד אגוזים

שוקולד זה אף פעם לא יותר מידיי, אצלנו זה בבחינת כל המרבה הרי זה משובח

רכיבים: 

לא להיבהל מהכמיות - יוצאות בערך 60-65 יחידות

5 חב' שוקולד מריר (פשוט)
3/4 כוס דבש
100 ג' אגוזי לוז
100 ג' פקאן
100 ג' שקדים (השתמשתי בשבבים)
 

אופן הכנה: 

לקלות את האגוזים והשקדים כ- 10 דק' בתנור.

להמיס בסיר את השוקולד והדבש.

להוסיף את האגוזים ולערבב.

לצנן, להכניס למקרר לכ- 15 דק' (שיהיה צמיגי).

לגלגל לנקניקים בנייר אפיה (אני מכינה 4 כאלו).

לאפסן למקרר לעוד שעה לפחות, 

כשמתקשה לחתוך עם סכין חדה ולשים במנג'טים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה