יום שלישי, 11 בפברואר 2014

ממתק קוקוס

רכיבים: 

לתבנית מרובעת בגודל 25 ס”מ:
500 גרם אבקת סוכר
1 חלב קוקוס
350 גרם קוקוס
150 גרם שוקולד מריר (מינימום 56% מוצקי קקאו) קצוץ
150 גרם שוקולד לבן קצוץ
 



אופן הכנה: 

מבשלים אבקת סוכר, חלב קוקוס וקוקוס בקלחת

תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד שהתערובת נפרדת מהדפנות (כמו בצק רבוך).

מערבבים עוד 4 דקות, מסירים מהאש ומחלקים ל-2 קערות.

לקערה אחת מוסיפים שוקולד מריר ולשנייה - שוקולד לבן.

מערבבים היטב.

יוצקים את השכבה הכהה לתבנית, מהדקים ומיישרים היטב.

מעבירים למקפיא ל-10 דקות.

יוצקים את השכבה הלבנה על הכהה, מהדקים ומיישרים.

מקררים עד להתמצקות.

חותכים את המשטח לקוביות בגודל 1/2 2 ס”מ.

הערות: 
מבוסס על מתכון של רות אוליבר + התאמות שלי.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה