יום חמישי, 20 בפברואר 2014

עוגת תפוחים בחושה

רכיבים: 

חומרים יבשים:
1/2 2 כוסות קמח
1 כף קינמון
1 כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה

4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר דמררה
קליפה מגוררת מלימון
1 כוס שמן

6 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות לא דקות

ציפוי:
100 גר' אבקת סוכר
2 כפות מים
 



אופן הכנה: 
לערבב את החומרים היבשים עם הרטובים. לא לערבב יותר מידי.

להוסיף את התפוחים.

לצקת לתבנית BUNDT משומנת היטב.

לאפות שעה בחום 175 מעלות.

כשהעוגה קרה ל גמרי ניתן להפריד מהדפנות ולהפוך על צלחת הגשה,

לצקת את הציפוי לאחר חימום קל במיקרו.

הערות: 
מבוסס על מתכון של מרתה סטיוארט עם התאמות שלי.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה