יום שלישי, 11 בפברואר 2014

קינוח אישי קרם גבינה ותותים זריז

רכיבים: 

קרם גבינה:

250 גר' מסקרפונה
1 שמנת מתוקה
4 כפות אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
12 עוגיות אוריאו שלמות

200 גר' תותים חתוכים לקוביות
1 כף סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
 



אופן הכנה: 

200 גר' תותים חתוכים לקוביות עם כף סוכר ו 2 כפות ליקר תפוזים. מניחים לחצי שעה ולבסוף מסננים.

מקציפים בקערת מערבל חשמלי את שמנת מתוקה,

אבקת סוכר ותמצית וניל לקציפה רכה.

מוסיפים את המסקרפונה מניחים כמה דקות להתייצבות קלה במקרר.

בינתיים מרסקים לפירורים גסים את עוגיות האוריאוס.

מסדרים בכוסיות אישיות שכבות של פירורי אוריאו ,קרם מסקרפונה, תותים.

הערות: 
ע"פ מתכון מהאתר של פיית העוגיות.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה