יום שלישי, 11 בפברואר 2014

פאי שוקולד כפול

רכיבים:

קלתית:

1 כוס קמח
1כף קורנפלור
1 כף גדושה שקדים טחונים
100גר חמאה
סוכר וניל טחון דק
מעט מים

מילוי:

גנאש 1:
300 גר' שוקולד
1 שמנת מתוקה
2 כפות ברנדי או רום אמיתי- אופציונאלי

גנאש2:
200 גר' שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

את הגנאש השני יש להכין יום קודם

מערבבים את חומרי הקלתית לבצק, 
מרפדים תבניות אישיות כולל דפנות
מקררים לשעה
אופים אפיה עיוורת בחום 180 מעלות עד שמזהיב,בערך 20 דקות
מקררים

מכינים את הגנאש הראשון, מערבבים היטב,ומחלקים לקלתיות
מעבירים למקרר להתייצבות

כשהשכבה הראשונה יציבה
מקציפים את הגנאש השני ומזלפים מעל 

מקררים





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה