יום ראשון, 9 בפברואר 2014

פשטידת קישואים

רכיבים: 

5 בצלים פרוסים
7 קישואים פרוסים

5 כפות קמח
5 ביצים
5 כפות מיונז
1 אבקת אפיה
מלח
פלפל

מעט שומשום
 


אופן הכנה: 

לטגן 3 מהבצלים ולקרר.

לאדות את הקישואים במחבת לצבע זהוב וללא נוזלים ולקרר.

לערבב את חומרי הבלילה.

להכניס את הירקות לבלילה, לערבב ולצקת לתבנית חסינת אש.

להניח מעל פרוסות בצל שנותרו ומעט שומשום.

לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.







את הפשטידה הזאת ניתן להכין בוורסיה פסחית



הרכיבים:

2 קופסאות פטריות, או קישואים חתוכים לגפרורים ומוקפצים קלות במחבת
1 בצל פרוס
4 ביצים
4 כפות מיונז
4 כפות קמח מצה
1-2 כפות אבקת מרק פטריות או בצל
מלח,פפריקה,פלפל שחור

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים, לצקת לתבנית אינגליש קייק או לתבנית שקעים של מאפינס


לאפות בחום 180 מעלות כ- 40 דקות



























































אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה