יום חמישי, 20 בפברואר 2014

שטרודל קיגל תפוחים


רכיבים: 
לתבנית קוגלהוף:

400 גר' בצק עלים
מעט ריבת משמש
6 תפוחים מסוג גרנד
סוכר
קינמון
קליפת לימון
צימוקים
 



אופן הכנה: 

לגרר את התפוחים הקלופים במגררת גסה.

לערבב עם כל שאר החומרים.

להניח לכמה דקות ולסחוט היטב - לשמור את הנוזלים.

לפתוח עלה בצק עלים.

למרוח מעט ריבת מישמש על העלה.

להניח את המלית.

לגלגל ולהניח בצפיפות בתבנית.

לאפות בחום 200 מעלות עד שמשחים.

לשפוך על הגלילה את נוזלי התפוחים שנשמרו (בערך כוס )

ולהכניס לתנור לעוד כמה דקות עד שכל הנוזלים נספגים.

להגיש חמים!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה