יום שלישי, 11 בפברואר 2014

פאי פקאן אישי

רכיבים: 
לבצק:
100 גר' סוכר
200 גר' מחמאה
300 גר' קמח
1 ביצה
כף תמצית וניל

למילוי:
200גר ' אגוזי מלך, פקאן ולוז
1/2 כוס סוכר
1 כף דבש
100גר' מחמאה
 



אופן הכנה: 

בצק:

לערבב את רכיבי הבצק.

אני קניתי לי תבנית מאפינס נמוכים מסיליקון ואפיתי אפיה מוקדמת את הטארטלטים

-מהכמות הזו יצאו לי 18 יח'.


מילוי:

במחבת המסתי 1/2 כוס סוכר +כף דבש + 100גר' מחמאה.

כשהכל בעבע הוספתי את האגוזים, עירבבתי שכולם יכוסו בסוכר והנחתי ערימה בכל טארטלט.

אפיתי כ-20 דקות בחום 180 מעלות.

הערות: 
מתכון הבצק, ע"פ מתכון הבצק של מגי ממתכונים.





עוד אופציית הגשה, הפעם עם טארטלטים מיניאטורים מוכנים

הפיצוחים שהשתמשתי בהם:

אגוזי מלך

אגוזי פקאן

אגוזי לוז

מקלות שקדים

בתחתית בטארטלט כפית ריבת מישמש

על הפיצוחים מייפל אמיתי

ולתנור 180 מעלות 15 דקות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה