יום ראשון, 9 בפברואר 2014

פשטידת כרובית

רכיבים: 

1 ראש כרובית

לבלילה:

3 בצלים קצוצים מטוגנים
3 כפות מיונז
3 ביצים
2 כפות פרורי לחם
מלח
פלפל
כף אבקת מרק בטעם עוף


לאפות כ- 40 דקות בחום 180 מעלות
 


אופן הכנה: 

לפרק ראש כרובית לפרחים, לבדוק שנקי מבע"ח

לבשל במיקרו כמעט לריכוך.

למעוך את הכרובית בעזרת ממחה של פירה.

לערבב את רכיבי הבלילה עם הכרובית

לצקת לתבנית משומנת.

לאפות כ- 40 דקות בחום 180 מעלות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה