יום חמישי, 20 בפברואר 2014

טארט טאטן

רכיבים:
תבנית פאי 26

בצק
1/4 2 כוסות קמח
150 גר' מחמאה
1/2 4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
קורט מלח

מלית
10 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
50 גר חמאה
1 כוס סוכר מ
מקל קינמון
סרט מקליפת לימון



לעבד את חומרי הבצק ולשמור במקרר.

מלית:
במחבת גדולה ורחבה להמיס מחמאה ולהוסיף את הסוכר .
להוסיף  את תפוחי העץ ,מקל הקינמון וסרט הלימון
ולאדות את כל הנוזלים  בין 10-20 דק'.

לקרמל 3/4 כוס סוכרלקרמל זהוב עמוק ולצקת על תחתית תבנית האפיה
לסדר את פרוסות  תפוחי העץ ומעליהם לפרוש את הבצק כך שיסגור את התבנית.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ- 50 דק'.

מיד בגמר האפיה להפוך על צלחת הגשה  

להגיש  חם בתוספת כדור גלידת וניל.

ניתן לאפות מראש ולחמם במיקרו.



.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה