יום חמישי, 6 במרץ 2014

סלט אדממה

רכיבים:

1 שקית אדממה קפואה

1 מלפפון חתוך לקוביות

1/2 בצל סגול קצוץ



לרוטב

1/4 כוס מיץ לימון טרי

2 כפות שמן זית

1 כפית דבש

מלח ופלפל שחור 

אופן ההכנה
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מכניסים לתוכו את תרמילי האדממה,

מבשלים 3 דקות, מסננים ומצננים.

 מחלצים את הפולים מהתרמילים ושמים אותם בקערה בינונית.

מוסיפים לקערה את שאר רכיבי הסלט ואת הרוטב, מערבבים ומגישים.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה