יום שלישי, 4 במרץ 2014

עוגת גבינה בציפוי שמנת חמוצה וקינמון

מצרכים לבסיס: 

150 גרם עוגיות לוטוס
50 גרם חמאה קרה

  למלית:
1 1/2 כוסות סוכר
2 כפות קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
850 גר' גבינה לבנה 5%
4 ביצים שלמות
1 כפית תמצית וניל

לציפוי:
 2 גביעים (400 מ"ל) שמנת חמוצה של פעם
2 שקיות (20 גרם) סוכר וניל
1 כפית שטוחה קינמון

אופן הכנה: 

מכינים את הבסיס: מעבדים עוגיות עם חמאה במעבד מזון לתערובת פירורית לחה.

מעבירים לתבנית ומהדקים את הפירורים היטב לתחתית התבנית. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.

מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-160 מעלות.

טורפים את כל החומרים במיקסר לתערובת חלקה ויוצקים לתבנית.

אופים כ-65 דקות או עד שהעוגה יציבה

ורק המרכז (בקוטר של כ-3 ס"מ) נשאר מעט רוטט.

מוציאים מהתנור, יוצקים את הציפוי על העוגה 
.
מצננים ומעבירים למקרר למשך הלילה.

שומרים מכוסה במקרר 4-3 ימים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה