יום שישי, 14 במרץ 2014

עוגת שיש פרג ושוקולד


רכיבים:


 ל- 2 תבניות אינגליש קייק: 

200 גרם חמאה רכה 
1 כוס סוכר 
3 ביצים מס' 2 
½ 1 כוסות קמח 
1 שקית אבקת אפייה 
½ כפית סודה לשתיה 
100 גרם פרג טחון 
1 גביע שמנת חמוצה 
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ 
1 כף פרג, לקישוט 

אופן ההכנה: 

1.מחממים תנור ל-180 מעלות. 

2.מקציפם חמאה וסוכר, מוסיפים בהדרגה ביצים, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ופרג. 

3.מערבלים פנימה את השמנת החמוצה. יוצקים ¾ מהתערובת לתבניות. 

4.ממיסים את השוקולד, ומערבבים עם תערובת העוגה שנשארה. יוצקים לתבניות, ומערבבים מעט, 

בעזרת סכין או ידית של כף עץ, ליצירת אפקט שיש. 

5.מפזרים כף פרג מלמעלה, ואופים 35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים)



רותה טויזר "לחם ארז" .  


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה