יום שישי, 7 במרץ 2014

עוגיות צ'וקולט-צ'אנק, קוקוס ושיבולת שועל







רכיבים: (35 יח')

200 גר' מחמאה, מרוככת

160 גר' סוכר חום כהה

6 כפות סוכר לבן

2 ביצים גדולות

1/2 1 כפיות תמצית וניל

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

140 גר' קמח

165 גר' שיבולת שועל

115 גר' קוקוס 

300 גר' שוקולד מריר קצוץ לקוביות של 1 ס"מ

115 גר' אגוזים טחונים



אופן ההכנה:



לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות.

בקערת מערבל חשמלי להקציף יחד מחמאה ושני סוגי הסוכר על מהירות גבוהה לקציפה רכה. להוסיף ביצים ולהקציף. להוסיף וניל, סודה לשתייה ומלח.

על מהירות נמוכה להוסיף קמח ולערבב רק עד שמתאחד.

לבחוש פנימה שיבולת שועל, קוקוס, שוקולד קצוץ ואגוזים.

למלא כף גדושה בבצק ולסדר על תבנית משומנת קלות במרווחים של 8 ס"מ בין עוגייה לעוגייה. 

לשטח מעט כל עוגייה בעזרת כף היד לגובה של 1 ס"מ.

לאפות 15-18 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. לצנן.










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה