יום שישי, 14 במרץ 2014

מאפה טורטליני ושמנת

חומרים:

2 בצלים קצוצים
2 סלסילות פטריות שמפניון/יער טריות פרוסות
1 חב' טורטליני טרי בטעם גבינה או אחר
2 מיכלי שמנת לבישול
3 כפות אבקת מרק פטריות
2 חופני גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

1. מטגנים בצל ופטריות במעט שמן או חמאה.

2. מבשלים טורטליני במשך דקה במים רותחים (על פי ההוראות שעל האריזה) ומסננים.

מעבירים לתבנית חד פעמית עגולה משומנת היטב (או מרופדת בנייר אפיה).

3. מערבבים בצל ופטריות מטוגנים, שמנת, אבקת מרק וגבינה צהובה

ויוצקים על הטורטליני מערבבים קלות.

4. אופים בחום של 180 מעלות צלסיוס במשך כחצי שעה, עד שמשחים.

המתכון מווינט אוכל כשר 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה