יום שישי, 14 במרץ 2014

נודלס אפונה ופטריות בתיבול חמאת בוטנים וקארי

רכיבים: 

1/2 שקית נודלס

2 כוסות אפונה קפואה

1 כוס חלב קוקוס

5 כפות סויה

1 כפית קארי

חב' בצל ירוק

מעט שמן לטיגון

1 קופסת פטריות פרוסות

2 כפות חמאת בוטנים
 


אופן הכנה: 

זה מה שקורה שמנסים לענות את הכל, אני רציתי תוספת, הבת רצתה אפונה והשניה העדיפה פטריות, 

 לכן בישלתי חצי שקית נודלס.

במקביל בישלתי במיקרו 2 כוסות אפונה קפואה וסיננתי.

בקערה נפרדת לערבב כוס חלב קוקוס, 5 כפות סויה וכפית קארי.

לפרוס את הבצל הירוק באורך 3-4 ס"מ.

לחמם ווק, להוסיף מעט שמן.

להוסיף את: הבצל הירוק הפרוס, 1 קופסת פטריות פרוסות

ואת האפונה.

להוסיף 2 כפות חמאת בוטנים.

אחרי כ- 5 דקות להוסיף את תכולה הקערה עם החלב קוקוס.

להרתיח, להוסיף את הנודלס המסוננים, לערבב היטב, וזהו.



השילוב של חמאת בוטנים וקארי ממש מוצלח 
ובמסגרת השידרוגים
הכנתי את המוקפץ הזה בתוספת נתחי חזה עוף מטוגנים

מוקפץ הוא אחד המאכלים שזוכים אצלי לגיון בלי סוף
בעיקר בירקות שאני מוסיפה

אז הפעם דאגתי לי מראש לסלסלת נבטים סיניים
מלא בצל ירוק וסלסלת שמפיניון פרוסים

אחרי שהקפצתי את הירקות מספר דקות
הוספתי את נתחי החזה שהכנתי מראש
2 דקות טיגון
וכעת הרוטב ולבסוף את האטריות שבושלו לדרגת קצת פחות מאל דנטה
יש די רוטב שירכך את האטריות
למקרה ולא מגישים מיד.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה