יום שישי, 14 במרץ 2014

נודלס אפונה ופטריות

רכיבים: 

1/2 שקית נודלס

2 כוסות אפונה קפואה

1 כוס חלב קוקוס

5 כפות סויה

1 כפית קארי

חב' בצל ירוק

מעט שמן לטיגון

1 קופסת פטריות פרוסות

2 כפות חמאת בוטנים
 


אופן הכנה: 

זה מה שקורה שמנסים לענות את הכל, אני רציתי תוספת, הבת רצתה אפונה והשניה העדיפה פטריות, 

 לכן בישלתי חצי שקית נודלס.

במקביל בישלתי במיקרו 2 כוסות אפונה קפואה וסיננתי.

בקערה נפרדת לערבב כוס חלב קוקוס, 5 כפות סויה וכפית קארי.

לפרוס את הבצל הירוק באורך 3-4 ס"מ.

לחמם ווק, להוסיף מעט שמן.

להוסיף את: הבצל הירוק הפרוס, 1 קופסת פטריות פרוסות

ואת האפונה.

להוסיף 2 כפות חמאת בוטנים.

אחרי כ- 5 דקות להוסיף את תכולה הקערה עם החלב קוקוס.

להרתיח, להוסיף את הנודלס המסוננים, לערבב היטב, וזהו.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה