יום שלישי, 4 במרץ 2014

עוגת סברה

רכיבים: 

ל 2 תבניות אינגליש קייק:

4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ קלמנטינות או תפוזים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כף גדושה של ממרח שוקולד
 


אופן הכנה: 

להקציף ביצים + כוס סוכר + כפית תמצית וניל.

להוסיף בזילוף דק 1/2 כוס שמן.

להוסיף 1 כוס מיץ קלמנטינות או תפוזים.

להוסיף 2 כוסות קמח + שקית אבקת אפיה.

להוריד 3/4 כוס מהבלילה ולערבב לתוכה 1 כף גדושה של ממרח שוקולד.

לצקת את הבלילה הבהירה לשתי התבניות.

לצקת מעל את הבלילה עם השוקולד.

לאפות 30 דקות בחום 180 מעלות.

הערות: 
עוגה בחושה קלה להכנה המשלבת מיץ קלמנטינות/תפוזים ושוקולד.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה