יום שני, 3 במרץ 2014

טורט שייש גבוה במיוחד

רכיבים: 

שלב א:
2/3 כוס סוכר
6 חלבונים

שלב ב:
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
גרידת מלימון ותפוז
2 כוסות קמח תופח

2 כפות שוקולית
כף קקאו
קצת שמן
 



אופן הכנה: 
להקציף את הרכיבים של שלב א.

לערבב את הרכיבים של שלב ב.

לערבב שלב א עם שלב ב ולשים בתבנית לא משומנת.

לערבב בכוס 2 כפות שוקולית + כף קקאו + קצת שמן. לשפוך על העוגה ולערבב.

לאפות בטורבו קומה 2 מלמטה 180 מעלות (בערך 45 דקות).

לאחר האפיה להפוך את העוגה.

הערות: 
היתרון של התבנית המיחדת הוא שהעוגה תצנח למטה אך תשאר גבוהה.




הרגליות שיש לתבנית מאפשרות את הפיכת התבנית עם העוגה, בגמר האפיה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה