יום שלישי, 11 במרץ 2014

עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות

רכיבים: 

כ- 90 עוגיות

250 גר' חמאה

250 גר' סוכר לבן

125 גר' סוכר חום

3 ביצים

375 גר' קמח רגיל

2 כפיות מחוקות אבקת אפיה

125 גר' שקדים טחונים

250 גר' שוקולד צ'יפס מריר

250 גר' שוקולד צ'יפס לבן
 



אופן הכנה: 

לערבב היטב את כל הרכיבים.

ליצור בעזרת כפית תלוליות על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה.

לאפות בחום 180 מעלות כ-15-20 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה