יום שלישי, 4 במרץ 2014

עוגת ריבה ופירורים

רכיבים: 

200 גרם מרגרינה/ חמאה (רכה בטמפרטורת החדר)

כוס סוכר

שקית קטנה קמח תופח (או 3/4 2 כוסות או 350 גר')

3 ביצים

1 אשל (אני שמתי יוגורט ביו 1.5%)

2 סוכר וניל 

ריבה אדומה וטובה (אני שמתי ריבת תותים)
 



אופן הכנה: 

לשים במעבד מזון את המרגרינה, סוכר והקמח ולעבד עד לקבלת פירורים.

להוציא כוס מהפירורים להניח בצד.

להוסיף לתערובת הבצק את הביצים, אשל והסוכר וניל.

לעבד יחד עד לקבלת מרקם אחיד.

לצקת לתבנית אינגליש קייק.

להכניס לתנור 180 מעלות ל20 דקות

להוציא, 

למרוח ריבה על פני העוגה.

מעל לפזר את הפירורים.

להמשיך לאפות עוד כ-25 דקות.

הערות: 
ע"פ מתכון של רובנס.

* אפיתי ב- 2 תבניות אינגליש קייק והספיק בדיוק.
*אפשר להמיר את האשל במעדן סויה בטעם וניל



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה