הכי עוגת הבית שלי,זו שאני כבר מכינה
בעיניים עצומות, זו שמכינים ברגע , שלקח לי יותר זמן
לרשום את המתכון מאשר להכין בפועל
רכה עסיסית וכל כך טעימה
רכיבים:
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס וודקה
1/4 כוס אמרטו
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
4 ביצים שלמות להקציף עם 1.5 כוסות סוכר
כשמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה מוסיפים 3/4 כוס שמן
משלב זה מוסיפים נוזלים וחומרים יבשים לסרוגין במהירות עירבול נמוכה
משמנים תבנית קוגהלוף ומפזרים סוכר
יוצקים לתבנית ואופים כ- 45 דקות בחום 170 מעלות
האם אפשר לוותר על האמרטו או מה יכול להוות תחליף?
השבמחקאולי תמצית בטעם שקדים? ממליצה בכל זאת להצטייד בבקבוק בדיוק בשביל העוגה הנהדרת הזאת
מחק