יום שלישי, 25 במרץ 2014

עוגת וודקה

הכי עוגת הבית שלי,זו שאני כבר מכינה
בעיניים עצומות, זו שמכינים ברגע , שלקח לי יותר זמן
לרשום את המתכון מאשר להכין בפועל
רכה עסיסית וכל כך טעימה


רכיבים:

4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים 
1/4 כוס וודקה 
1/4 כוס אמרטו 

2 כוסות קמח 
1 אבקת אפיה 
1 אינסטנט פודינג וניל 

אופן ההכנה:

4 ביצים שלמות להקציף עם 1.5 כוסות סוכר 
כשמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה מוסיפים 3/4 כוס שמן 

משלב זה מוסיפים נוזלים וחומרים יבשים לסרוגין במהירות עירבול נמוכה 


משמנים תבנית קוגהלוף ומפזרים סוכר 

יוצקים לתבנית ואופים כ- 45 דקות בחום 170 מעלות 





והנה העוגה בתבנית קצת אחרת





2 תגובות:

  1. האם אפשר לוותר על האמרטו או מה יכול להוות תחליף?

    השבמחק
    תשובות
    1. אולי תמצית בטעם שקדים? ממליצה בכל זאת להצטייד בבקבוק בדיוק בשביל העוגה הנהדרת הזאת

      מחק