יום שני, 10 במרץ 2014

בלונדיז רכים

רכיבים: 

345 גר' קמח
1/2 2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
450 גר' סוכר דמררה
150 גר' מחמאה
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 שקית שוקולד צ'יפס
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים - אופציונאלי, אני לא הוספתי
 


אופן הכנה: 

לערבב קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר ומחמאה.

לעבד היטב.

להוסיף 3 ביצים, תמצית וניל, שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן קצוצים.

לעבד עוד מעט.

להעביר לתבנית תנור 27X33.

לאפות כ- 25-30 דקות.

לקרר לחתוך לריבועים ולהתענג.

הערות: 
אפשר להוסיף סוכריות M&M או סוכריות טופי קרמל חתוכות.




אפשר גם להקליל את העוגיה
תראו כמה נחמד היא ניראית עם קצת צבע על הלחיים







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה