יום שישי, 18 באפריל 2014

כרעיים עוף בקרמל תפוזים

כשרוצים עיקרית מרשימה ומפתיעה בטעמה, נסו את העוף בתפוזים שלי
לא מידיי מתוק  תפוזי בזכות ריבת התפוז
מנה נהדרת שתסתדר עם אורז צהבהב, קוסקוס
וגם עם תפו"א אפויים


רכיבים:

5 כרעי עוף מופרדים

1/2 2 כוסות מיץ תפוזים טרי

1/2 כוס מים

חצי כפית ג'ינג'ר יבש

2 כפות אבקת מרק עוף

1/2-3/4 כוס סוכר

3-4 שיני שום כתושים

סרט קליפה מתפוז

1 צנצנת קטנה של מרמלדת תפוזים

מלח

אופן ההכנה

מתחילים בקרמול הסוכר ואז מוסיפים

לסיר רחב - כדי שהנתחים יתבשלו בשכבה אחת

 את שאר החומרים

מביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל כ- 50 דקות על אש קטנה

מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש גדולה 

כדי לצמצם את הרוטב





וככה זה עם שוקיים בלבד




2 תגובות:

  1. למה הכוונה צנצנת קטנה של מרמלדת תפוזים? כמה היא מכילה?

    השבמחק