יום חמישי, 3 באפריל 2014

פוקצ'ה


רכיבים:

קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
שלוש כפות סוכר
כף מלח
ארבע כוסות מים - מידה של כוס חד פעמי
רבע כוס שמן - אפשר / רצוי זית

אופן ההכנה

מערבבים תחילה את כל החומרים היבשים
מוסיפים את המים ואת השמן ולשים 10 דקות
הבצק דליל יחסית וזה בסדר
נותנים לנוח חצי שעה ומדליקים את התנור ל- 200 מעלות או יותר
משמנים את הידים בשמן (אפשר זית), לוקחים מהבצק ומשטחים מעט בתבנית
עושים שקעים עם האצבעות ומעמיסים
אופים עד שמזהיב

ותודה למרילין על המתכון הנהדר



קצת חיוורת הפוקצ'ה, לא נראה לכם?

הבה נוסיף לה צבע

וטעם


בצלים פרוסים ורצועות פלפלים מטוגנות
עגבניות שרי צלויות
עיגולי פרומעז
קצת מוצרלה מגוררת
ליד פסטו ירקרק וריחני


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה