יום חמישי, 10 באפריל 2014

טארט תפוחים

תפוחים זו חולשה אצלנו
נעדיף עוגת תפוחים  על פני כל מוס
אז כמובן שגם לפסח הינדסתי איזה מתכון כשל"פ

רכיבים:

קלתית

1/2 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס קמח תופח אוסם כשל"פ
100 גר' אבקת שקדים
100 גר' אבקת סוכר
1 ביצה

קרם שקדים:

1 ביצה
2 כפות אבקת סוכר
100 גר' אבקת שקדים
2 כפות שמן
1 כפית קמח תפו"א

5 תפוחים קלופים,מגולענים ופרוסים דק
3 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
4 כפות ריבת מישמש מעורבת בברנדי

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הקלתית לבצק אחיד
לרפד תבנית בקוטר 26 
להעביר למקפיא לחצי שעה

לערבב את חומרי הקרם
למרוח על בסיס הקלתית
מעל לסדר את פרוסות התפוחים, לפזר סוכר ומעט מיץ לימון

לאפות בחום 185 מעלות למשך 50 דקות
להבריש את העוגה בריבה ולהחזר לתנור לעוד 10 דקות.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה