יום ראשון, 6 באפריל 2014

סטייק סינטה צלוי בזיגוג סילאן וסויה

ארוחת סטייקים מוגדרת אצלי כארוחה מהירת הכנה

חגיגית

אין התעסקות רבה עם הבשר

בסה"כ לחשוב על איזה רוטב טעים

ובמשפחת קרניבורים הם תמיד יתקבלו בברכה


רכיבים 

10 יחידות סטייק סינטה
מלח 
פלפל גרוס טחון טרי

6 כפות סויה
4 כפות  סילאן

ירקות צלויים:

תפו"א קטנים
שורש פטרוזיליה
שיני שום
גזר

אופן ההכנה

אופן הכנת הסינטה: 

מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות. 

מחממים מחבת עם מעט שמן לחום גבוה. 

ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר . 

צורבים את הנתחים על המחבת הלוהטת למשך 2 דקות מכל צד. 

ומעבירים לתבנית חסינת אש

מכינים את הרוטב- מערבבים היטב בקערית את הסילאן והסויה . 

יוצקים על נתחי הסינטה, הופכים כך שכל הנתח יכוסה ברוטב

מכניסים את הנתחים לתנור להשלמת הצלייה למשך 8 דקות. 

 מגישים חם עם פירה תפוחי אדמה או ירקות צלויים. 

אופן הכנת הירקות: 

מחממים תנור ל-250 מעלות. 

מערבבים כל סוג של ירק עם תבלינים ושמן זית ומניחים בנפרד בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 

מכניסים כל ירק בתורו לתנור וצולים לזמן קצר של 15 דקות. 

לאחר צליית כל הירקות בנפרד מערבבים יחדיו ומגישים לצד הסטייק.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה