יום רביעי, 16 באפריל 2014

עוגיות שוקולד ושוקולד צ'יפס לפסח

אין,אין דברים כאלה
עוגיות שוקולד  לפסח ממש כמו עוגיות עם קמח!!

מכמות הבלילה מתקבלות כ- 40-45 עוגיות

הרכיבים:

1 כוס קמח אוסם תופח
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
300 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
1 כף תמצית וניל
1 כפית אבקת קפה נמס
3 ביצים  בטמפ' החדר
1/3 כוס סוכר חום
1 כוס סוכר לבן
1/2 1 כוסות שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד עם השמן
לערבב את הקמח,ואבקת הסודה לשתיה
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת בלילה תפוחה מאוד ובהירה, בערך 6 דקות
ממיסים את הקפה בתמצית הוניל ומוסיפים לביצים
מוסיפים בכמה פעמים את השוקולד המומס עם השמן
מקפלים פנימה את החומרים היבשים כולל השוקולד צ'יפס

מניחים כפות מהבצק על נייר אפיה, מקפידים לשמור רווחים של כ- 4 ס"מ בין עוגיה לעוגיה
אופים 12-14 דקות בחום 180 מעלות

מקור: רוני ונציה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה