יום חמישי, 22 במאי 2014

פשטידת קישואים

אנחנו אנשי ירקות, בעיקר, ומה שפחות פחמימות
אבל כמה אפשר קישואים מוקפצים?
אז נכון שפשטידה חורגת במקצת מההגדרה של בישול זריז
אבל בשביל הפשטידה הזאת שווה לחרוג.


רכיבים:

4 קישואים לא קלופים ושטופים
3 זוקיני לא קלופים ושטופים
2 בצלים קצוצים גס
4 ביצים
3 כפות קמח
כפית אבקת אפיה
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח,פלפל

אופן ההכנה:

לגרר את הקישואים והזוקיני על מגררת דקה לקבלת גפרורים דקים
לסחוט מעט
להזהיב את הבצלים במעט שמן
להוסיף את הקישואים
להקפיץ כ- 5 דקות
להניח בצד להתקרר
לערבב את חומרי הבלילה
לערבב את הבלילה עם הקישואים
לצקת לתבנית, לבזוק מעל פרורי לחם
להתיז מעט שמן כך שיתקבל בסוף האפיה מעטה קריספי
להכניס לתנור חם 180 מעלות ל45 דקות.

במחבת, שימו לב לגודל הקישואים המגוררים

בדרך לתנור


אין תגובות:

פרסום תגובה