יום שלישי, 27 במאי 2014

פשטידת ברוקולי

ארוחת ערב... נושא כאוב, כבר נמאס סלט, לא בא כריך
חביתה כבר אכלנו, בקיצור מה לאכול וגם לא עתיר קלוריות
ומהיר הכנה?

פשטידת הברוקולי הזאת, תתאים, ללא בצק,ללא שמנת

 ויחסית קלילה ומהירת הכנה




החומרים:

1 שקית ברוקולי קפוא שעבר הפשרה,חימום לריכוך במיקרו

בלילה:

1 קוטג'
1 יוגורט
150 גר' גבינת פטה
3 ביצים
1 כף אבקת מרק בצל
מלח,פלפל שחור
3 כפות פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

מסננים את הברוקולי וחותכים קצת את הפרחים
מניחים בתבנית חסינת אש
מערבבים את חומרי הבלילה מלבד הפרמזן
מפזרים על הברוקולי
מערבבים קלות כדי שהברוקולי יכוסה בבלילה
מפזרים מעל את הפרמזן
אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה