יום רביעי, 30 ביולי 2014

עוגת גבינה בחושה בניחוח מייפל

הרכיבים:

2.5 כוסות קמח תופח
6 ביצים שלמות
כוס וחצי סוכר
שקית סוכר וניל
250 גרם גבינת שמנת
100 גרם חמאה רכה

סירופ:
רבע כוס מים עם חצי סירופ מייפל עם מעט קוניאק – לערבב ביחד.

אופן ההכנה:

לערבב חומרי העוגה ביחד.אין צורך במיקסר. 
אפשר לשלב סוכר חום.,אפשר כל גבינה שמנה החל מ-9%.
חום 175 מעלות.
כ-50 דקות.
לבדוק  בשיטת הקיסם .
מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור - בעודה חמה---- לצקת סירופ.
2 תבניות אינגליש קייק  .

מבוסס על מתכון של רות אוליבר עם שינויים שלי



2 תגובות:

  1. לא הבנתי מה זה:
    "רבע כוס מים עם חצי סירופ מייפל "

    השבמחק
  2. הנוזל שמשמש להרטבת העוגה מכיל מים וסירופ מייפל

    השבמחק