יום ראשון, 6 ביולי 2014

נתחי סלמון מזוגגים

רכיבים:

1 כף סוכר חום
2 כפות חרדל דיז'ון
1 כף דבש
1 כף סויה
1/2 1 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור

8 חתיכות סלמון 

אופן ההכנה:

כשעה לפני האפיה להמליח ולפלפל את נתחי הדג

לחמם תנור ל 200 מעלות

בקערה לערבב שמן זית וסוכר להוסיף חרדל, דבש וסויה
.
לטגן את נתחי הדג  כשצד העור כלפי מעלה ל 3-4 דקות, עד שמשחים.

להעביר לתבנית חסינת אש  למרוח מחצית מהזיגוג


ולהכניס לתנור ל-12 דקות בערך

להוציא, למרוח בשארית הזיגוג ולהגיש.




אין תגובות:

פרסום תגובה