יום חמישי, 31 ביולי 2014

חצילים בסגנון אסיאתי

תוספת ירקות לארוחה האסיאתית שלי

רכיבים:

1 חציל קלוף וחתוך לקוביות.
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות

4 שיני שום פרוסות
4 בצלים קצוצים

רוטב:

3 כפות סויה
3 כםות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף שמן שומשום
חצי כפית שום כתש
1 כף סוכר חום

אופן ההכנה:

לבזוק מלח על קוביות החציל ולהניח לחצי שעה, לשטוף היטב ולטגן להזהבה במעט שמן
להוציא מהמחבת ולהניח בצד.

לטגן את הפלפלים כ- 5-7 דקות, להוציא ולהניח בצד.

לטגן במעט שמן את השום הפרוס והבצל הירוק,
כשצבע הבצל הירוק משתנה לצבע ירוק עז, להחזיר למחבת את החצילים והפלפלים,
לערבב, להוסיף את חומרי הרוטב ולבשל עוד 3-4 דקות תוך עירבוב.


אין תגובות:

פרסום תגובה