יום שלישי, 26 באוגוסט 2014

סלמון בתנור



סלמון הוא דג עדין ולא צריך הרבה תיבול כדי להנות ממנו
בטח לא צריך להשרות אותו בלימון וכיוצ"ב לפני האפיה.
די בתיבול עדין ואפיה קצרה כדי לא ליבש אותו


רכיבים:

10 נתחי סטייק סלמון
1 לימון פרוס דק דק

1 כפיות פפריקה
חצי כפית רוזמרין

חומרים למרינדה:

6 כפות שמן זית
4 כפיות שום כתוש
2 כפות   סילאן 
כף חרדל דיז'ון
מלח



אופן ההכנה:

להניח את פרוסות הלימון בתבנית חסינת אש




לסדר את נתחי הדג מעליהן

לבזוק פפריקה, פלפל שחור ורוזמרין


לערבב את חומרי המרינדה ולצקת על הדג

להניח לספיגת טעמים לכמה שעות

לאפות 20 דקות בחום 200 מעלות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה