יום חמישי, 7 באוגוסט 2014

עוגת גבינה קרה עם פירות יער

העוגה הזאת נולדה כתוצאה מרצון להזיז תבניות במקפיא
ולנסות להשתמש  במוצרים שכבר יש לפני שקונים חדשים.
השתמשתי בעוגות לבנות ופיננסיירים שהיו לי במקפיא,
אבל  אפשר להשתמש בכל עוגה לבנה שתכינו.
ואפילו בבישקוטים

הרכיבים:

תבנית מלבנית חד פעמית גודל דף מחשב A4
עוגה לבנה חתוכה לפרוסות דקות
ריבת דובדבנים או תותים מהולה במים וברנדי
כוס אוכמניות מופשרות ומסוננות

קרם:

1 ק"ג גבינה 5%
2 שמנת מתוקה
1/2 1 כוסות סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 שקית ( 7 ג"ר) ג'לטין 

אופן ההכנה:

לשים את הג'לטין בקערית קטנה להוסיף 1/4 כוס מים ולהמתין שהג'לטין יתפח
לחמם עד שמתקבלת תמיסה צלולה
להניח לצינון

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר
להוסיף את הגבינה ותמצית הוניל
להעביר מעט מהקרם לקערית הג'לטין, לערבב ולאחד עם  כל הקרם.

הרכבה:

לרפד את התבנית בפרוסות עוגה לבנה
למרוח מהריבה
לצקת מחצית מהקרם
לפזר את האוכמניות
להניח עוד שכבת פרוסות עוגה
להרטיב היטב בריבה
לצקת את שארית קרם הגבינה
לעטר בתלתלי שוקולד לבן או בכל מה שתרצו

לקרר 12 שעות לפחות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה