יום שלישי, 23 בספטמבר 2014

ממתק שוקולד קריספי

החג המתקרב על שלל הארוחות שבו
דירבנו אותי לחפש איזה קינוח שוקולדי חדש
כזה מריר מרוכז שמתאים בדיוק
לסיים ארוחת חג שכולה דבש ומתיקות

רכיבים:

בסיס:

150 גר' שוקולד מריר מומס
3 כפות פייטה פיוטין
10 בסקויטים לוטוס שבורים גס

מוס שוקולד:

200 גר' שוקולד מריר 
2 שמנת מתוקה

ציפוי:

ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

לצפות תבנית אינגליש קייק רחבה מהסטנדרט בנילון אפיה

להמיס 200 גר' שוקולד בשמנת אחת, לערבב היטב ולהניח לקירור במקרר

לערבב את חומרי הבסיס ולשטח בתבנית תוך הידוק התערובת לתחתית

לקרר כחצי שעה

להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל לתוכה את השוקולד המומס שהתקרר

להעביר את 2/3 מהמוס לתבנית כך שנקבל שכבה בגובה  3-4 ס"מ

להעביר למקפיא לשעה.

לחמם את ממרח הלוטוס ולצקת על המוס הקפוא לכיסוי.

להחזיר למקפיא




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה