יום חמישי, 4 בספטמבר 2014

נודלס קארי צהוב

אנחנו אוהבים אוכל אסיאתי,בבית וגם כשאוכלים בחוץ
את היום החופשי שביליתי עם הג'וניורית סיכמנו
בריבר בר"ג, על ערימת סושי מופלא ומנת נודלס שלא אכלנו כמותה
כל כך נהננו והג'וניורית איתגרה:
תשחזרי בבקשה את טעמי המנה בבית!
אז כמו כל אמא טובה, ניסיתי
והיא אהבה...

הרכיבים:

1 שקית נודלס ביצים מבושלת ע"פ ההוראות

1 בצל סגול חתוך לפלחים דקים
2 זוקיני שטופים חתוכים לגפרורים דקים
1 כרישה חתוכה לאורכה ופרוסה
1 פלפל כתום חתוך לרצועות דקיקות


רוטב:

1 כוס חלב קוקוס
כפית שום כתוש
כפית קארי צהוב
חצי כפית כורכום
כפית אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות סויה
כף גדושה סוכר חום
מלח,פלפל

אופן ההכנה:

לחמם מעט שמן בווק ולהוסיף את הבצל והכרישה ל-3 דקות
להוסיף את שאר הירקות ולהקפיץ כ- 5 דקות
להוסיף את חומרי הרוטב להרתיח








להוסיף את הנודלס, לערבב היטב ולהקפיץ 2-3 דקות




ומה?

חשבתם שאני אניח למנה הנהדרת הזאת מבלי לשנות?

אז זהו שלא

מתוך עצלות להכין עוד מנת עוף החלטתי לשלב עם פיסות חזה עוף

את נתחי החזה - 400 גר' שמתי במרינדה שהכילה

1/2 כוס מים
4 כפות קורנפלור
2 כפות סויה
חצי כפית ג'ינג'ר
מעט מלח ופלפל שחור

לשעה

אח"כ טיגנתי והוספתי לירקות והרוטב שהיו כבר בווק
הנודלס הוספו בסוף




אין תגובות:

פרסום תגובה