יום ראשון, 7 בספטמבר 2014

עוגת גבינה נקודות

אני לא צריכה תירוץ למתכון נוסף לעוגת גבינה
מספיק ששיעמם לי  מהאוסף הקיים.
הפעם חיפשתי מתכון לפי תמונה...
מה שהיה לי ברור,זה שהשבת מתחשק לי טארט גבינה
כל שהוא, 
שוקולד הוא תוספת מבורכת, 
המתיקות של השוקולד
משתלבת נהדר בחמצמצות של הגבינה 
 וביחד- תענוג בפה

את המתכון מצאתי באתר CAKE-R-US , קצת התאמות
והרי המתכון:

תחתית:

250 גר' בסקויטים פתי בר מרוסקים
2 כפות קקאו מסונן
2 כפות סוכר דמררה
100 גר' חמאה מומסת

מילוי:

450 גרם גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
60 גרם שוקולד מריר מומס
1 כפית תמצית וניל
1 שמנת חמוצה של פעם

אופן ההכנה:

חממו תנור ל- 150 מעלות.
בתבנית עגולה בקוטר 26
בקערה, לערבב יחד את הביסקוויטים, הסוכר הקקאו והחמאה המומסת
 ולהדק לתחתית של התבנית ולדפנות.
להקציף את גבינת השמנת, עם הסוכר והביצים
להוסיף את הוניל והשמנת החמוצה, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
להפריש חצי כוס מהמילוי ושמרו בצד.

להמיס את השוקולד לקרר ולערבב אותו לתוך המילוי שנשמר בצד.
לצקת את התערובת הלבנה לתבנית להחליק את פני המילוי. 
כדי ליצור את הנקודות, 
קחו שקית זילוף חד פעמית 
להעביר את קרם השוקולד לשקית לחתוך את קצה השקית
להצמיד את קצה השקית למילוי הגבינה ולחצו עד שתתקבל נקודה בגודל שאתם רוצים.
עשו נקודות באופן אקראי על העוגה ככל שתרצו עד שהתערובת תגמר.




להכניס לתנור לאפות במשך שעה.



לכבות את התנור להשאיר את העוגה לשעה נוספת בתוך התנור החם.









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה