יום ראשון, 19 באוקטובר 2014

פחזניות זוקיני ובזיליקום

יופי של תוספת למנה העיקרית
ובעצם
גם כארוחה קלה בלווית סלט
נשמר נהדר במקפיא לעת צורך




רכיבים:

200 גר' זוקיני מגורר גס
1/2 כוס שמן

כפית שום כתוש
10 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
כפית מלח
כפית סוכר
1 כוס מים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
4 ביצים

אופן ההכנה:

לטגן את הזוקיני בשמן
כשמתחיל להתרכך להוסיף את הנוזלים והתבלינים
להרתיח
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה, לערבב במהירות ולהסיר מהאש
לקרר
להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב היטב אחרי כל הוספה
להוסיף את עלי הבזיליקום
לערבב
בעזרת כף להעביר למנג'טים


לאפות בחום 200 מעלות 15 דקות
להוריד את טמפרטורת האפיה ל170 מעלות ולאפות עוד 25 דקות


                                                             מקור: יעלה מYNET


בלי שינויים הרי אי אפשר

המרתי את הזוקיני לקופסת פטריות קצוצות
כל השאר נשאר אותו דבר
יצא מצויין לשמחת המפונקים שזוקיני לא מתאים להם





שיפצור של תמונות - פחזניות זוקיני ובזיליקום, כמה יפות




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה