יום רביעי, 19 בנובמבר 2014

מאפה פסטה וגבינות או לזניה מזויפת

ושוב נתקעתי עם קוטג' שפג תוקפו
וחבל לי לזרוק...
נזכרתי ב"לזניה" הזאת
איכשהו יצא מאפה נפלא מהרבה שאריות שהיו  לי במקרר

וכל כך פשוט להכנה:

פסטה ללזניה, אין צורך לבשל מראש


רוטב1: 2 קוטג' + 2 ביצים + כף גדושה של פסטו
רוטב 2:   צנצנת רוטב עגבניות לפיצה + כף גדושה ממרח עגבניות מיובשות
גבינ"צ מגוררת -בערך 150 גר'

בתבנית האפיה לצקת מעט מרוטב העגבניות
לסדר שכבת פסטה, עוד רוטב עגבניות, מחצית מרוטב הגבינה
לבזוק גבינה צהובה מגוררת
עוד שכבת פסטה
לחזור על סידור הרטבים
לסדר שכבת פסטה
לצקת את שארית הרוטב האדום
לפזר גבינה צהובה מגוררת
לכסות 

לתנור מכוסה ב-185 מעלות ל- 45 דקות .


להסיר את הכיסוי ולהשאיר בתנור החם עוד 15 דקות






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה