יום ראשון, 11 בינואר 2015

סלסה עגבניות

סלסה מוגדרת אצלי כאוכל קטן
כזה שמתלווה למנה
כמו טורטיה או אמפנדה
בעצם, במקום סלט..


רכיבים:

חצי סלסלת עגבניות שרי חתוכות לחצי
או עגבניות רגילות לא קלופות
3 בצל ירוק
10 גבעולי פטרוזיליה, אפשר להפטר בקצה הגבעול
חצי בצל סגול
1 פלפל אדום

תיבול:
1 כף מיץ לימון
1 כפית שום כתוש
3 כפות שמן זית
מלח,פלפל שחור

אופן ההכנה:

שמים את רכיבי הסלסה בקערת מעבד מזון
מפעילים בפולסים עד שמגיעים לגודל קצוץ גס
מעבירים לקערה, מתבלים  
ומקררים
כדאי להכין לפחות כמה שעות מראש
כדי שטעמי הסלסה יתמזגו עם התיבול.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה