יום שלישי, 6 בינואר 2015

עוגיות שוקולד צ'יפס ירקרקות

במסגרת החיפוש אחרי ריגושים חדשים
אני לא פוסחת על קופסת העוגיות
שם
מזמן לא היו חידושים והמצאות
ומכיוון שאצל הסיניורית שלי נגמרו העוגיות בצנצנת
החלטתי לגוון לה...
שוקולד צ'יפס , כמובן, אבל ,איך לא?,
קצת אחרת

הרכיבים:

3/4 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 כפית אבקת אפיה
200 גר' מחמאה רכה
1/2 1 כוסות סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית מנטה
כף מחית פיסטוק 
(למי שרוצה צבע מודגש יותר אז כמה טיפות צבע מאכל ירוק)
200 גר' שוקולד מריר קצוץ גס

אופן ההכנה:

לערבב חומרים יבשים
להקציף מחמאה עם סוכר לקרם חלק
להוסיף ביצה ולהקציף עד שאחיד
להוסיף תמציות טעם ומחית פיסטוק
להוסיף את החומרים היבשים ואת השוקולד

לגלגל לכדורים להניח בתבנית במרחק זה מזה, 
לאפות בחום 190 מעלות 10 דקות
העוגיות מזהיבות מעט
לקרר לפני שמנסים להרים.












את המתכון מצאתי בבלוג the idea room

קצת שיניתי,אבל בקטנה...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה