יום חמישי, 8 בינואר 2015

שטרודל תפוחים בבצק פריך

אז זהו שכנראה לעולם אני אחפש מתכונים לעוגות תפוחים
כאלה שאני לא מכירה
ובפרט כאלה עם בצק עדין
שילוב אולטימטיבי בעיניי

רכיבים:

בצק:

1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/4 כוס מים
200 גר' מחמאה
2 כפות אבקת סוכר
1 כף חומץ

מילוי:

3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
3 כפות סוכר דמררה
מיץ מחצי לימון +קליפה מגוררת
חצי כפית או יותר קינמון
כף קמח

צימוקים לבנים -אופציונאלי




אופן ההכנה:

בקערת מעבד מזון מעבדים את הקמח עם המחמאה
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים לכדור בצק
מחלקים לשלושה כדורים

מערבבים את חומרי  המילוי

מצפים את משטח הרידוד בנילון נצמד
מרדדים כל כדור לעלה דק
מניחים שליש מכמות המילוי בקצה המלבן


בעזרת הנילון הנצמד מגלגלים את הבצק לרולדה
מניחים בתבנית


אופים בחום 180 מעלות כ- 20 דקות

לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר בשפע.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה