יום ראשון, 22 במרץ 2015

מרק כרישה וכרובית

אז זהו, נמאסו עלי המרקים הסטנדרטיים
לא עוד מרק כתום/אדום/צהוב
מעדיפה מרקים קלילים, סמיכים אבל מירקות
לבן עוד לא היה לנו...
אז יאללה מרק כרישה...

רכיבים:

4 כרישה פרוסה
1 ראש כרובית
1 תפו"א חתוך לקוביות
6-8 כוסות מים
מלח,אבקת מרק בטעם עוף

אופן ההכנה:

מאדים מזהיבים במעט שמן את הכרישה, כ- 15 דקות
מוסיפים את פרחי הכרובית, קוביות תפו"א
מים ומביאים לרתיחה
מתבלים, מבשלים כשעה עד שהירקות רכים
טוחנים, מתקנים תיבול, מוסיפים נוזלים אם רוצים פחות סמיך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה