יום רביעי, 22 באפריל 2015

מרק פלפלים ועגבניות

לפעמים המרק הוא תוצאה של מה שהיה במקרר
והפעם היו המון פלפלים ועגבניות
הטעם של עגבניות ופלפלים מוכר לנו
מסיר הלצ'ו שמהווה התחלה להרבה תבשילים מהמטבח ההונגרי
והוא אהוב


רכיבים ואופן ההכנה:

אז ככה:

סיר 1:
1 בצל קצוץ להזהיב בשמן זית
להוסיף 6-8 עגבניות קלופות ומנוקות מהגרעינים, קצוצות
לבשל כשעה, לתבל במלח ומעט סוכר

בתנור: 

5 פלפלים לקלות,כשמוכן
להעביר לשקית נילון סגורה
להניח להזיע
כשהפלפלים התקררו אפשר  לקלף ולשטוף מהגרעינים

סיר המרק:

1 בצל קצוץ להזהיב ב-2-3 כפות שמן
להוסיף כף גדושה שום כתוש
להזהיב

להוסיף כ- 20 עגבניות שרי חתוכות, לאדות כ- 15 דקות
להוסיף את תוכן סיר העגבניות
1/2 1 קופסאות של עגבניות מרוסקות -רצוי מתוצרת מוטי
את הפלפלים הקלויים
3 כוסות מים
5 כפיות אבקת מרק בטעם עוף
מלח

לבשל כ- 40 דקות

להוסיף 5-7 עלי בזיליקום
לטחון
לתקן טעמים

להוסיף 1 כוס קרם קוקוס.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה