יום רביעי, 8 באפריל 2015

פיצה לפסח

כמה מצהברייט אפשר כבר לאכול
אני משתדלת להכין סלטים מגוונים ויש גבינות
אבל
מגיעה שעת ארוחת הערב ואין משהו מעניין לאכול
כזה משביע
אז השבוע ניסיתי את המתכון לפיצה

וראה זה פלא, הבצק לא היה בטעם קניידלך אפוי
והרוטב והגבינה המגוררת היו נהדרים
יחד עם סלט ירקות וכולם היו מבסוטים



החומרים
1/2 1 כוסות קמח תפו"א
1 כוס קמח מצה
קמצוץ מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/3 כף אבקת סודה לשתיה
1 שקית אבקת אפייה
1  ביצה 
½2 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן זית,

אופן ההכנה

בקערה שמים את כל החומרים היבשים כולל התבלינים,  מערבבים.
להוסיף את השמן ולערבב
להרתיח את המים, להוסיף לקערה ולערבב היטב
להוסיף ביצה
לשמן תבנית תנור
בידיים משומנות לאסוף את העיסה מהקערה ולהניח בתבנית.
בעזרת הידיים לשטח  את העיסה.


למרוח מעל כמו בפיצה רגילה, קודם רסק עגבניות (2 רסק עגבניות, מעט סוכר, מלח,פלפל שחור,אבקת שום ובזיליקום יבש)
מעל -גבינ"צ מגוררת
תוספות -בצל סגול ועגבניות שרי  אדומות וצהובות עם בזיליקום קצוץ שהיו לי
לאפות בחום 180 מעלות (אפשר בטורבו) עד להשחמה של המילוי בערך 30 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה