יום ראשון, 14 ביוני 2015

עוגת אגוזים וקינמון

עוד עוגה בחושה לאוסף
טעימה ומיוחדת
עם ריפל קינמון
מבוססת על מתכון של מלכי אדלר עם התאמות שלי


רכיבים:


2 מכלי שמנת צמחית
4 ביצים
2 כוסות סוכר
קליפה מגוררת מחצי לימון
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כוס  אגוזי מלך טחונים

ריפל קינמון:

4 כפות סוכר חום כהה
2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
1 כף קינמון

אופן ההכנה:

 מקציפים 1 מיכל שמנת עם ביצים וסוכר

 מקפלים לסירוגין את המיכל הנוסף והקמח עם אבקת האפייה

מקפלים את האגוזים

 יוצקים לתבנית משומנת מחצית מכמות הבלילה

 מפזרים מחצית מתערובת הסוכרים החומים והקינמון

ומכסים במחצית השנייה של הבלילה ומפזרים את יתרת הסוכר והקינמון

 אופים כ40 דק' העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים

הכנתי בתבנית אינגליש קייק  רגילה ועוד אחת רחבה יותר



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה