יום ראשון, 5 ביולי 2015

מאפינס אפונה וגזר

לפעמים התוספת היא העניין בארוחה
וגם פה כדאי לגוון ולשנות
ירקות יש מכל הסוגים והצבעים ואני אוהבת מנות ירק בארוחה
הפעם בחרתי בחירה קלה
שקית ירקות קפואים
אפונה וגזר שקניתי לתבשיל אחר והחלטתי להשתמש במה שנשאר לפשטידה
את הפשטידות אני מעדיפה להכין בתבנית שקעים, אוהבת יותר את הפיניש של המנות האישיות שמתקבלות.
איכשהו לפרוס פשטידה נראה לי פחות עושה רושם ומזמין לטעום. 


רכיבים: (10 יח')

 3  ביצים
2 בצלים קצוצים ומטוגנים בשמן
2 כוסות של אפונה וגזר קפואים
שלוש כפות קמח
חצי כפית אבקת אפיה
כפית אבקת מרק בטעם עוף
מלח פלפל לפי הטעם



אופן ההכנה:

מעבירים את האפונה והגזר להפשרה וחימום קל במיקרו
מקררים

 מערבבים את חומרי הבלילה, טועמים ומתקנים תיבול.
 מוסיפים את הירקות והבצל המטוגן
מערבבים
מחלקים לשקעים
אופים בחום 180 מעלות 25 דקות



4 תגובות:

  1. אהלן.
    אם רוצים לעשות את זה בתבנית אחת, ולא בשקעים, האם זמן האפיה משתנה?

    תודה מראש

    השבמחק
  2. אולי 40 דקות, צריך לבדוק

    השבמחק